Handige duizendpoot.

Vanuit onze historische inbedding in het bedrijfsleven in de regio rond Turnhout - waar healthcare, voeding en grafische industrie grote spelers zijn - ontwikkelde Amival expertise in die sectoren. De activiteiten die we voor hen uitvoeren zijn vaak ook toepasbaar in andere domeinen. Elke nieuwe vraag - hoe vreemd ook - bekijken we met een open geest. Zo streven we samen met u naar een geschikte oplossing.

Contacteer ons

Brede waaier van activiteiten.

Verpakken en herverpakken van food en non-food

verpakken in blister, skin of een ander materiaal; uitpakken; krimpen; assortimenten maken

Verwerken of afwerken

een brede waaier van mogelijkheden: grafische afwerking (boekbinderij, post press, wire-o, cd's, wikkels, stanzen, etc.), ondersteunend werk bij mailings, samenstellen van speciale promotieacties, maken van displays, …

Etiketteren

labelen of relabelen van verpakkingen, dozen of flessen

Montage en kitting

repetitieve taken voor de maakindustrie, recupereren van onderdelen en grondstoffen (circulaire industrie), het samenstellen van uw producten

Controle

uitvoeren van visuele controles met oog voor detail

Een specifieke vraag?

Contacteer ons

Locatiewerk in uw bedrijf.

Amival voert een groot deel van de activiteiten uit in aangepaste productiehallen op het industrieterrein van Turnhout. Is uw product moeilijk te verplaatsen, vraagt het transport een té grote administratieve inspanning of zoekt u nog helpende handen aan de lijn bij u op de werkvloer? In dat geval kunt u beroep doen op het locatiewerk van Amival.

  • Bij werk op locatie komt een gemotiveerde ploeg het werk bij u ter plaatse uitvoeren. Amival leidt de medewerkers en mogelijke vervangers op, zodat u zich kan concentreren op uw taken.
  • Tijdens het uitvoeren van het werk is er steeds een begeleider van Amival aanwezig die het team stuurt en ondersteunt.
  • Onze begeleider is uw aanspreekpunt voor de planning en de dagelijkse gang van zaken.
  • Nabijheid is belangrijk voor onze medewerkers. We kunnen bij u in huis werken als uw organisatie of bedrijf zich binnen een straal van ca. 20 km rond onze werkplaats in Turnhout bevindt.
De enthousiaste ploeg van Amival ondersteunt onze productie bij allerlei verpakkingsopdrachten.