Kwaliteit in een doosje.

Het verwerken van producten uit de farmaceutische, medische of gezondheidssector vergt vaak arbeidsintensief, repetitief handwerk. Als maatwerkbedrijf kunnen we bogen op honderden handen die klaar staan om dit werk snel aan te pakken. Amival investeert continu in opleidingen en sectorspecifieke infrastructuur zoals cleanrooms en biedt zo de hoogste kwaliteitsgaranties.

Contacteer ons

Wij kennen uw sector.

Dankzij onze jarenlange ervaring zijn we vertrouwd met de gevoeligheden en aandachtspunten die voor u belangrijk zijn. Onze kwaliteitsdienst waakt over uw producten. Daarbij documenteren we het hele verwerkingsproces. Dankzij die professionele aanpak bouwen we vertrouwen op bij een ruime, internationale klantenportfolio.

Amival heeft er zich helemaal op toegelegd om, met de nodige expertise, onze medische producten te verwerken en te verpakken.

Certificaten.

Onze kwaliteitsdienst waakt over uw producten. Daarbij documenteren we het verwerkingsproces.

ISO 9001

Kwaliteitsmanagementsysteem dat o.a. de focus op de klant, betrokkenheid van medewerkers en continue verbetering centraal zet.

ISO 13485 Medical Devices

Amival voldoet aan alle veiligheids- en kwaliteitseisen voor medische hulpmiddelen.

Good Manufacturing Practice (GMP)

Een certificaat van het FAGG (Federaal Agentschap Voor Geneesmiddelen en Gezondheidsproducten) voor het secundair verpakken van geneesmiddelen.

Infrastructuur

Om een zuivere werkomgeving te garanderen, beschikt Amival over twee cleanrooms ISO 8 (klasse D).

Bij Amival schikt men alle puzzelstukjes netjes op hun plaats. Mooi hoe iedereen er zijn draai kan vinden.

Kennis en competenties.

Onze intensief opgeleide medewerkers staan borg voor een accurate verwerking van uw product. Met onze projectmatige en multidisciplinaire aanpak garanderen we nauwgezette werkinstructies, een efficiënt opvolgingssysteem, aandacht voor verbeteracties en ingebouwde controlepunten.

Bekijk al onze activiteiten

Maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Amival hecht al sinds het ontstaan in 1964 veel belang aan duurzaamheid. Met onze medewerkers bouwen we verbintenissen op lange termijn uit. Dankzij opleidingen, gerichte ondersteuning en gepaste hulpmiddelen kunnen zij hun taken correct uitvoeren. Dit idee van duurzaam ondernemen bepaalt niet alleen de manier waarop we naar mensen kijken. Het vormt ook de basis voor onze relatie tot de economie, samenleving en milieu.