Werk op maat.

Amival is een maatwerkbedrijf met meer dan 500 medewerkers. Net als in een gewoon bedrijf, vind je bij Amival allerlei boeiende jobs. We houden graag rekening met de interesses van medewerkers. Dat is het beste recept voor persoonlijke groei.

Contacteer ons

Personen met een arbeidshandicap.

Amival biedt werk aan meer dan 400 personen met een arbeidshandicap. Vroeger waren we een ‘beschutte werkplaats’ en nu zijn we een ‘maatwerkbedrijf’: we bieden werk op maat, afgestemd op de mogelijkheden en capaciteiten van mensen. Dit is aangepast, zinvol en betaald werk. Daar gaan we voor, samen met jou. Heb je daar zin in? Dan heb je een erkenning van VDAB nodig.

Heb je nog geen erkenning?

Als je denkt in aanmerking te komen, kun je de erkenning aanvragen. Dat doe je in de werkwinkel van de gemeente waar je woont.

Heb je al een erkenning?

VDAB verspreidt onze vacatures. Neem contact op met de werkwinkel van je gemeente. Vertel hen dat je een job in een maatwerkbedrijf zoekt. De begeleider van VDAB bespreekt met jou of er een geschikte job is bij Amival. Als dat zo is, nemen ze contact met ons op. Wij nodigen je dan uit voor een sollicitatiegesprek.

Contacteer de VDAB

Omkadering.

Amival hecht veel belang aan de goede omkadering van alle medewerkers. Om een veilige werkomgeving te creëren voor medewerkers met een arbeidsbeperking heeft Amival een vijftigtal begeleiders in dienst. Zij geven opleiding en bieden ondersteuning waar nodig. Ook voorzien ze alle hulpmiddelen om ervoor te zorgen dat iedereen zijn of haar taken correct kan uitvoeren. Wederzijds respect en een grondhouding van vertrouwen vormen het fundament van de relaties op de werkvloer.

Ook voor de ondersteunende diensten (zoals administratie en personeelsdienst) zijn er af en toe vacatures.

Ben je op zoek naar een relevante job met een positieve impact en veel persoonlijke ontplooiingsmogelijkheden? Bekijk onze vacatures voor begeleiders en omkaderend personeel.

Bekijk onze vacatures

Iedereen is heel positief en de medewerkers komen graag een babbeltje doen. Het is bijna onmogelijk om hier een slechte dag te hebben.

Jobstudenten.

Wie vakantiewerk bij Amival doet, maakt een verstandige keuze. Dankzij het bijzondere karakter van een maatwerkbedrijf is vakantiewerk bij Amival voor jou als mens een verrijkende ervaring. Uiteraard verdien je bij ons ook een zakcent om op stap te gaan, die grote droomreis te maken of te sparen voor een eerste grote aankoop. Interesse? Kijk dan snel verder.

Aan de slag als jobstudent