Een woord is een woord.

Amival is een maatwerkbedrijf en biedt aangepast, lonend en zinvol werk aan meer dan 400 personen met een arbeidshandicap. Daarbij leggen we de nadruk op hun mogelijkheden, capaciteiten en vermogens. Die nadruk op het positieve vertaalt zich ook naar een oplossingsgericht denken en handelen bij alles wat we doen. Kwaliteit, veiligheid en snelheid staan daarbij centraal. En u kunt op ons rekenen: een woord is een woord.

Contacteer ons

Bedrijfsgeschiedenis.

Vanuit een woonhuis in het Turnhoutse Begijnhof groeide Amival uit tot een bloeiende beschutte werkplaats. Al sinds 1964 vervlechten we de sociale, economische, maatschappelijke en ecologische aspecten van ondernemen tot een elegant geheel. Dit Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is een integraal onderdeel van onze traditie. Vandaag is Amival een maatwerkbedrijf dat activiteiten uitvoert voor een uitgebreide klantenportefeuille: van eenmansbedrijven tot multinationals, en dat in verschillende sectoren. Daar zijn we best trots op.

Bekijk al onze activiteiten

Geschikt voor elkaar.

Een doorsnee bedrijf zoekt geschikte medewerkers om bepaalde taken uit te voeren. Bij Amival gaan we een stap verder. We geloven rotsvast in de overtuiging dat iedereen recht heeft op aangepast, zinvol en lonend werk, in een veilige en gezonde omgeving. Ook personen met een arbeidshandicap. Dankzij interne opleidingen, gerichte ondersteuning en de juiste hulpmiddelen verwerven zij een volwaardige plaats in de economie. En door die positieve, bekrachtigende ervaring floreren ze ook in andere domeinen van hun leven.

Amival zoekt dus niet alleen werknemers voor het uitvoeren van taken, maar bouwt bruggen tussen de noden van bedrijven en de capaciteiten van mensen. Zo ontstaat maatwerk in twee richtingen.

Lees er meer over in ons meest recente duurzaamheidsverslag.

Werken bij Amival